Conectează-te cu noi

Sport

Cine va putea asista la meciul Unirii Dej, la debutul în Liga 2

Publicat acum

pe

Trei categorii de persoane vor putea asista sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11, la debutul Unirii Dej în Liga 2, pe Municipal.

La jumătatea acestei luni, Federația Română de Fotbal (FRF) a modificat “Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor”. Conform acestuia, participarea la meciurile de fotbal este permisă doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

Astfel, la partida de sâmbătă de pe Municipal, dintre FC Unirea Dej și AFC Unirea 04 Slobozia (etapa 1 a Ligii 2), vor putea participa doar cele trei categorii de persoane menționate mai sus.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER