Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej a învins CS Iernut, scor 2-0. Dejenii au controlat meciul – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Unirea - CS Iernut fotbal (8)

Echipa de fotbal Unirea Dej a câștigat, scor 2-0, în fața formației CS Iernut. Partida a contat pentru a doua etapă a returului.

Fotbaliștii din Dej puteau deschide scorul încă din primul minut al jocului. Podină, de pe dreapta, l-a găsit excelent pe Bălțoi, care din 6 metri a trimis cu capul, dar Oltean și-a salvat echipa de la un debut dezastruos. După numai 60 de secunde, Rogozan și-a încercat norocul cu un voleu din 16 metri, peste poartă. Ekollo a avut și el o ocazie uriașă de a marca, în minutul 6, când a scăpat singur, dar a trimis în goalkeeper-ul oaspeților. Și Bota s-a remarcat la jumătatea primei reprize cu un șut violent de la marginea careului mare.

Unirea a deschis scorul în minutul 30. Podină a executat un corner de pe partea dreaptă, Bălțoi a profitat de o respingere nefericită a fundașilor adverși și a introdus mingea în plasă, din 5 metri. În minutul 32 arbitrul a întrerupt partida pentru câteva secunde după ce un spectator a aruncat cu o petardă în apropierea terenului de joc. Prima ocazie de gol a Iernutului a venit de-abia în minutul 32, Popa fiind cel care a trimis din voleu peste poarta lui Sălăjan. În minutul 42 scorul a devenit 2-0, după un corner executat de data aceasta de pe partea stângă. Apărătorii Iernutului au respins greșit de două ori, Rogozan a încercat să trimită în plasă, dar balonul a ajuns la Ekollo, care a plasat mingea în vinclu, din 6 metri, și a majorat diferența de pe tabelă.

Imediat după reluare, dejenii puteau face 3-0. Podină a centrat pentru Munteanu, acesta din urmă a lovit balonul cu capul, din 6 metri, dar Oltean a fost la post. Bălțoi a avut apoi două șanse mari de a închide meciul. În minutul 53 a scăpat singur spre poartă, dar goalkeeper-ul advers a ieșit la timp dintre buturi și l-a blocat, iar mai apoi, cinci minute mai târziu, a fost ajuns din urmă de unul dintre fundașii Iernutului, chiar înainte de finaliza. Oaspeții au forțat egalarea, dar au fost periculoși doar la câteva faze fixe. În minutul 79, Groza, cu capul, își putea readuce echipa în joc, însă Sălăjan a reținut cu multă siguranță.

Cu 10 minute înainte de final, Ungur a executat periculos o lovitură liberă de la 35 de metri, mingea scurgându-se milimetric pe lângă poarta dejenilor. Experimentatul Bălțoi a fost la un pas de 3-0, în minutul 82, când Bota ”l-a servit” excelent în poziție centrală, dar lovitura sa de cap a fost blocată de Oltean. Ultima ocazie de gol s-a înregistrat în minutul 90. Paul Bogdan a pătruns în careu și l-a pus la grea încercare pe portarul Iernutului, cu un șut din poziție laterală.

FC Unirea Dej – CS Iernut s-a încheiat 2-0, iar dejenii obțin toate cele trei puncte puse în joc. Etapa viitoare, elevii lui Alpar Meszaros vor întâlni, în deplasare, formația CS Oșorhei.

FC Unirea Dej: 1. Sălăjan, 19. Podină, 6. Kovacs, 94. Ionescu, 3. Plăian, 15. Nalați, 8. Rogozan, 5. Guembar, 24. Bota, 11. Ekollo, 29. Bălțoi. Rezerve: 27. Szekely, 21. Itu, 7. Bogdan, 18. Blaj Florin, 26. Blaj Alex, 10. Munteanu, 9. Sabo. Antrenor: Alpar Meszaros.

CS Iernut: 21. Oltean, 17. Groza, 3. Popa, 16. Stoica, 5. Chețan, 6. Fekete, 24. Pastor, 7. Căcini, 8. Drăghici, 10. Ungur, 14. Chețam. Rezerve: 33. Crăciun, 9. Roman, 11. Rotaru, 12. Ștef, 25. Moldovan, 19. Ghirca, 18. Teban. Antrenor: Nicolae Ghira.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER