Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej a trecut și de Bistrița și continuă parcursul în Cupa României – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej s-a calificat în a patra fază a Cupei României, după ce a trecut, azi, cu 4-2 de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Partida dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și FC Unirea Dej – care a avut loc în această după-amiază, cu începere de la ora 17:30, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița – a contat pentru a treia fază a Cupei României. Angelo Cocian a deschis scorul cu o execuție deviată, în minutul 20. Ulterior, dejenii au mai ratat câteva ocazii mari de a majora diferența, dar portarul bistrițean a fost la post.

Gazdele au egalat în minutul 80 prin Marius Curtuiuș, iar la finalul celor 90 de minute de joc tabela de marcaj a indicat 1-1. S-a intrat în prelungiri și tot bistrițenii au fost cei care au marcat, prin Andrei Gal (’98). Cinci minute mai târziu, Alex Pop a înscris pentru Unirea și a reaprins speranțele formației sale. Partida de pe ”Jean Pădureanu” avea să fie tranșată în ultimele cinci minute. Mircea Manole a ”semnat” o dublă în minutele 116 și 118 și dejenii își continuă astfel parcursul în Cupa României.

A patra fază a ”competiției surprizelor” este programată pe 8 septembrie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER