Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej joacă mâine în Cupa României, la Bistrița

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej va întâlni mâine, în deplasare, formația CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Partida dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și FC Unirea Dej – care va avea loc mâine după-amiază, cu începere de la ora 17:30, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița – contează pentru a treia fază a Cupei României.

Formația câștigătoare se va califica în următoarea etapă a competiției, programată pe 8 septembrie.

Accesul este liber și se face în baza adeverinței de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 (10 zile peste finalizarea schemei complete de vaccinare), a unui rezultat negativ la testul RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cel al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Totodată, intră pe stadion persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, au informat gazdele.

”Cupa este un obiectiv. Ne dorim să avem un progres în toate competițiile, iar după el o să ne concentrăm și pe meciul de la Brașov. Acum ne pregătim pentru meciul de marți și ne dorim și sper să avem un joc consistent, să trecem mai departe, să reușim să dăm minute tuturor celor care au jucat un pic mai târziu până acum”, a declarat antrenorul Dragoș Militaru, înaintea jocului de mâine.

Vă reamintim, în a doua fază a Cupei României, CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud a trecut cu 3-2 de Progresul Șomcuta Mare, în timp ce ”panterele roz” antrenate de Dragoș Militaru au învins cu 3-1 Sportul Beclean.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER