Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej, prima înfrângere în șapte meciuri. S-A LĂSAT CU SCANDAL ȘI ÎMBRÂNCELI! – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Unirea - Comuna Recea fotbal (4)

Echipa de fotbal Unirea Dej a pierdut cu 1-0 meciul disputat pe teren propriu cu ASF Comuna Recea. Dejenii au întrerupt cu scandal impresionanta serie de șase meciuri fără înfrângere.

Întâlnirea dintre FC Unirea Dej și Comuna Recea, care a debutat la ora 17 pe Stadionul Municipal, a contat pentru etapa a XXI-a a seriei a V-a din Liga a III-a. Primul șut spre poartă s-a consemnat de-abia în minutul 9, când Muntean a fost la un pas de a finaliza. Zece minute mai târziu, Mariș a ratat o ocazie uriașă de a deschide scorul, șutul său de la 16 metri fiind respins de sub transversală de Sălăjan. În minutul 23, Nalați a executat un corner de pe dreapta, Podină a trecut pe sub minge, însă nici Ionescu nu a fost mai norocos și nu a reluat cu capul așa cum și-a dorit.

Nanou a oferit, în minutul 37, cea mai spectaculoasă fază a primei reprize. Fotbalistul de culoare a primit balonul în banda dreaptă și a driblat tot ce i-a ieșit în cale, începând de la antrenorul advers și până la tușier, și a stârnit ropote de aplauze. În minutul 42, Nalați a executat o lovitură liberă, Ionescu a lovit excelent mingea cu capul, însă aceasta s-a scurs pe lângă poartă. La fel s-a întâmplat și în prelungirile primei reprize, de data aceasta Kovacs fiind la finalizare, tot cu capul, pe lângă poarta oaspeților.

Imediat după reluare, Muntean a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a ratat cea mai mare ocazie a echipei sale. În minutul 60, Nanou l-a găsit excelent pe Bălțoi, fostul dinamovist a scăpat singur spre poartă, dar a fost blocat la timp de portarul Comunei Recea. De cealaltă parte, Bîrle, cu latul, dintr-o poziție laterală, a încercat să îl învingă pe Sălăjan. Golul avea să vină până la urmă pentru Recea, în minutul 63, la o fază în care portarul Unirii Dej a avut un moment de nesiguranță, iar Chinde s-a văzut cu mingea la picior și a punctat pentru 1-0. Gazdele puteau egala însă în minutul 71, când Ionescu a trimis cu capul în transversală.

În minutul 72, Plăian a prins un șut fabulos de la 35 de metri și a fost, de asemenea, la un pas de egalare. Dejenii au forțat marcarea unui gol și au urcat cu toată echipa în jumătatea Comunei Recea. Paul Bogdan, în minutul 83, a șutat periculos, la o palmă de poartă, și le-a dat palpitații oaspeților. Comuna Recea putea închide meciul cu două minute înainte de final, când Pașca a executat o lovitură liberă, iar Mariș a ciupit mingea din 3 metri și a deviat-o spre poartă, punându-l la grea încercare pe Sălăjan. În prelungiri, elevii lui Alpar Meszaros au cerut penalty, după ce Bălțoi ar fi fost agățat în careu, dar arbitrul central a fost de neclintit. Același Bălțoi s-a făcut de râs în minutul 93, șutul său din 10 metri, din poziție centrală, mergând mult peste transversală.

Partida s-a încheiat într-un cor de fluierături, iar mai mulți jucători de la cele două echipe s-au îmbrâncit la jumătatea terenului. Spiritele s-au încins în scurt timp, fiind nevoie de intervenția polițiștilor locali și a Jandarmeriei. De la cuvinte grele la îmbrânceli nu a fost decât un pas, iar arbitrul meciului a arătat mai multe cartonașe galbene și roșii pentru a-i ”pedepsi” pe scandalagii. Pe teren au intrat și oficialitățile, atât de la gazde, cât și de la oaspeți. Președintele clubului FC Unirea Dej, Mircea Itu și-a îndemnat fotbaliștii să meargă la vestiare, motivând că nu își dorește amenzi și suspendări. Chiar și așa, Itu a avut un schimb dur de replici cu Rogozan, unul dintre cei mai ”înfierbântați” fotbaliști. În cele din urmă, conflictul a fost aplanat, iar jucătorii s-au îndreptat spre vestiare, înconjurați de polițiști și jandarmi.

FC Unirea Dej: 1. Sălăjan, 19. Podină, 6. Kovacs, 94. Ionescu, 3. Plăian, 5. Pop, 26. Blaj Alex, 10. Muntean, 15. Nalați, 9. Nanou, 9. Blaj. Rezerve: 27. Szekely, 8. Rogozan, 20. Băieșu, 24. Bota, 29. Bălțoi, 7. Bogdan, 11. Ekollo. Antrenor: Alpar Meszaros.

Comuna Recea: 12. Anișoreac, 11. Pașca, 2. Lang, 80. Csaltoș, 9. Coc, 7. Bîrle, 94. Mariș, 96. Taraczkozi, 4. David, 8. Asăujan, 10. Chinde. Rezerve: 1. Prodan, 30. Mateuș, 3. Fazacaș, 77. Sabadâș, 28. Filip. Delegat: Mic Ovidiu.

Etapa următoare, FC Unirea Dej se deplasează la Jucu pentru disputa cu cealaltă ”Unirea” a seriei a V-a din Liga a III-a.

Imagini video cu scandalul de după meci:

Secvențe din partida dintre Unirea Dej și Comuna Recea:

Galerie FOTO:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER