Conectează-te cu noi

Sport

Trei fotbaliști ai Unirii Dej, calificați la turneul final al Campionatului Național Universitar de fotbal

Publicat acum

pe

fotbal UBB

Trei fotbaliști ai Unirii Dej fac parte din echipa Universității Babeș-Bolyai, cea care s-a calificat pentru a cincea oară la turneul final al Campionatului Național Universitar de fotbal.

Lotul echipei UBB a cuprins și trei fotbaliști ai echipei Unirea Dej. Este vorba despre Marius Ionescu, Marius Rogozan și Răzvan Munteanu.

În competiție s-au înscris 20 de echipe care au fost repartizate pe patru zone. Echipa UBB s-a aflat în Grupa I alături de Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj Napoca, Universitatea din Oradea şi Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

UBB a avut obținut următoarele rezultate: 1-1, în deplasare, cu Universitatea din Oradea, 3-1, acasă, cu USAMV Cluj, 6-1, în deplasare, cu Universitatea Aurel Vlaicu din Arad și 7-2, acasă, cu UTCN. Ca urmare a celor 10 puncte câștigate (meciurile s-au jucat în sistemul round robin – două meciuri ”acasă”, două ”în deplasare” – prin tragere la sorți), echipa UBB s-a calificat pentru a cincea oară la turneul final al Campionatului Național Universitar de fotbal.

Obiectivul formației este obținerea titlului de campioană națională universitară și implicit calificarea la campionatul European universitar de la Zagreb, Croația, din iulie anul acesta.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER