Conectează-te cu noi

....

Sport

FC Unirea Dej rămâne în Liga a III-a și în sezonul viitor

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Unirea Dej va evolua și în sezonul următor în Liga a III-a! Grație rezultatelor înregistrate ieri, uniriștii sunt siguri că vor continua în același eșalon fotbalistic și în campionatul următor.

Dacă în ultimii ani FC Unirea Dej a retrogradat (din punct de vedere sportiv) aproape sezon de sezon – fiind reprimită mereu în al treilea eșalon fotbalistic, sezonul 2018/2019 vine cu o premieră din acest punct de vedere: dejenii antrenați de Gică Barbu vor încheia campionatul în primele 12 echipe ale seriei și nu vor mai avea parte de emoțiile ”reprimirii” (dacă sunt acceptați sau nu de FRF să continue în aceeași ligă)!

....

Cum doar ultimele patru formații ale seriei a V-a retrogradează, iar Tășnadul (locul 13) nu mai poate ajunge Dejul din urmă (cinci puncte în plus), Unirea se salvează cu o etapă înainte de finalul campionatului și se poate gândi deja la strategia pentru următorul sezon competițional.

Vă reamintim, FC Unirea Dej a fost preluată recent de municipalitate, având la ora aceasta cea mai stufoasă structură – nu mai puțin de șapte echipe și peste 130 de tineri sportivi.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER