Conectează-te cu noi

Sport

După cadeți, LAPI Dej este vicecampioana României și la minivolei – FOTO

Publicat acum

pe

LAPI Dej a devenit vicecampioană națională la minivolei, clasându-se pe locul secund la turneul final desfășurat în Zalău.

După ce în urmă cu câteva zile, Dej24.ro scria că LAPI Dej este vicecampioana României la volei cadeți (detalii AICI), acum sportivii mai mici ai liceului dejean ”au recidivat” și ei și au devenit, la rândul lor, vicecampioni naționali.

La turneul final de minivolei – care a avut loc în Zalău – au participat cele mai bune opt echipe din țară. Voleibaliștii antrenați de prof. Dan Florea au câștigat, scor 3-0, cu CSS 2 CNE Baia Mare și 3-1 cu CSM București, pentru ca mai apoi – având nevoie de doar două seturi pentru a obține primul loc în grupă – să piardă duelul cu CTF Mihai I București, scor 2-3.

În semifinală, micuții voleibaliști dejeni s-au impus în fața formației
ACS A.V. Lazăr Marius Zalău cu 3-2 (22-25, 25-19, 21-25, 25-20, 15-10) și s-au calificat în marea finală. Acolo, aceștia au cedat cu 1-3 (14-25, 25-17, 19-25, 20-25) în duelul cu CSM București și s-au clasat pe locul secund la finalul competiției. În urma acestui rezultat, LAPI Dej a devenit vicecampioana României la minivolei.

LAPI Dej, vicecampioana României la minivolei: Răzvan Pop, Septimiu Mic, Iannis Rus, Alexandru Vaida, Andrei Călnaci, Antonio Balog, Șerban Stînea, Alexandru Man, Ștefan Noaghi, Alexandru Julei, Marius Mureșan, Luca Martonoș. Antrenor: prof. Dan Florea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER