Conectează-te cu noi

Eveniment

Femeie condamnată la închisoare cu executare după ce a lovit victima pe trecerea de pietoni, în Răscruci. Ce a susținut la proces – VIDEO

Publicat acum

pe

O femeie a fost condamnată la închisoare cu executare după ce a lovit o victimă pe trecerea de pietoni, în Răscruci. Totul s-a petrecut în urmă cu cinci ani.

Pe 19 februarie 2017, ”o femeie din Gherla, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN1C, dinspre Cluj-Napoca înspre Dej, ajunsă pe raza localității Răscruci, a surprins și accidentat grav o femeie în vârstă de 59 de ani din localitate, angajată în traversarea regulamentară a drumului, prin loc marcat și semnalizat corespunzător cu trecere pentru pietoni”. Din păcate, victima – care tocmai ieșise de la o casă de rugăciune din apropiere – a decedat. Detalii și imagini foto/video de atunci, AICI.

Șoferița a fost condamnată la închisoare cu executare. Conduita femeii la proces, însă, este cea care a atras în special decizia ca pedeapsa să fie executată, și nu suspendată, cum se întâmplă în vasta majoritate a acestor procese.

”Deşi inculpata a vrut să inducă ideea că a condus regulamentar autoturismul, iar impactul cu victima a avut loc după trecerea de pietoni, la circa 15 metri, din probele administrate în cauză reiese în mod cert că inculpata a accidentat-o pe persoana vătămată în timp ce aceasta traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Mai mult, inculpata a arătat că a mutat maşina de la locul faptei deoarece ar fi existat persoane care ar fi vrut să o atace cu topoare, dar aceasta variantă nu este susţinută absolut nicio probă, nici măcar de martorii care se aflau cu ea în maşină, care, de asemenea, nu au susţinut varianta prezentată de inculpată, că victima a fost lovită după trecerea de pietoni”, arată instanța.

De asemenea, la dosar există o înregistrare video care surprinde momentul producerii accidentului, unde se observă clar că inculpata a accidentat-o pe persoana vătămată pe trecerea de pietoni. Vezi mai multe detalii pe actualdecluj.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER