Conectează-te cu noi

Sport

Finale și semifinale pentru Latino Angels Dej la Campionatul Național de Dans Sportiv – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Prima competiție majoră de dans sportiv a anului, Campionatul Național de Dans Sportiv al României s-a desfășurat la Brașov, acolo unde au participat peste 250 de perechi. Perechile de top ale României s-au întrecut în nu mai puțin de 20 de categorii.

Ca în fiecare an, clubul dejean Latino Angels a fost reprezentat de cinci perechi de sportivi care, după sute de ore de antrenament, cantonamente istovitoare și sacrificii, s-au întrecut pe ei și au ajuns toți în finalele și semifinalele Campionatului Național de Dans Sportiv.

Cozmuța Andrei – Tamas Andreea s-au calificat în finală obținând locul 6 la secțiunea latino și locul 7 la secțiunea standard – Juvenille 2 (10-11 ani)

Pop Bogdan – Lechințan Mara s-au calificat în finală obținând locul 5 la secțiunea standard și locul 6 la secțiunea latino – Junior 1 (12-13 ani)

Mathe Florin – Alexandra Fort s-au calificat în semifinale obținând locul 12 la secțiunea standard din locul 14 la secțiunea latino – Junior 1 (12-13 ani)

Ipate Mateo – Stelea Sonia s-au calificat în semifinală obținând locul 8 la secțiunea standard – Youth (16-18 ani)

Kis Robert – Suciu Adriana s-au calificat în semifinală obținând locul 8 la secțiunea standard – Youth (16-18 ani)

”Mulțumim din suflet tuturor celor implicați în pregătirea sportivilor și în special antrenorilor Vlad Pîslariu, Alexandru și Aurora Miheștean, părinților, Primăriei și Consiliului Local Dej, sponsorilor! Mult succes tuturor sportivilor în noul an competițional!”, transmit reprezentanții clubului Latino Angels Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER