Conectează-te cu noi

Sport

INEDIT! Primarul comunei Mica, marcator împotriva Naționalei Parlamentului României – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Naționala Primarilor de Comune din România a reușit să se impună în fața Naționalei Parlamentului României, cu scorul de 3-0, primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, reușind să marcheze un gol și două pase de gol.

Partida s-a disputat marți, 5 martie, pe terenul de fotbal din localitatea Berceni. Pe lângă primarul comunei Mica, din Naționala Primarilor de Comune din România au mai făcut parte primari din județele Cluj, Maramureș, Timiș, Caraș Severin, Alba, Sibiu, Olt, Giurgiu, Iași și Botoșani.

De cealaltă parte, din echipa parlamentarilor au făcut parte deputatul Petru Movilă (căpitanul demnitarilor), Alexandru Stănescu, președintele comisiei de agricultură, Lucian Böde, fost ministru al Economiei, Costel Lupașcu, vicelider Camera Deputaților și mulți alții.

Mă bucur să spun că am închegat o echipă destul de bună și competitivă. În perioada următoare vom avea și alte meciuri cu diverse echipe din România și de peste hotare”, a declarat, pentru Dej24.ro, Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER