Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Fisuri și crăpături la podul din Mănăstirea, după ce traficul greu a fost deviat prin Mica – FOTO

Publicat acum

pe

....

După ce traficul greu a fost deviat prin comuna Mica, au apărut primele probleme la podul peste Someș din localitatea Mănăstirea. Anunțul a fost făcut de primarul Tiberiu Zelencz.

”Am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Mica, privind situația creată de traficul mașinilor de mare tonaj prin comuna noastră, fapt care a provocat în doar 10 zile, fisuri și crăpături atât la podul peste Someș, din localitatea Mănăstirea, cât și pe anumite porțiuni din DJ 172 F. În momentul în care s-a luat decizia privind devierea traficului de mașini de mare tonaj pe rute ocolitoare, deoarece au fost depistate probleme la structura de rezistență la podul peste Someș din Dej, am spus că zona comunei Mica nu poate prelua acest trafic pe motiv că DJ 161 D și 172 F nu au capacitatea de a prelua mașini de mare tonaj, lățimea și structura de rezistență a acestuia nefiind pregătite pentru un astfel de trafic.

....

Dincolo de faptul că podul peste Someș, din Mănăstirea, reprezintă deja o reală problemă pentru cei care tranzitează zona, au fost înregistrate probleme și la casele oamenilor care locuiesc în apropierea drumului județean, iar mai multe evenimente rutiere au fost deja înregistrate pe acest tronson de drum. Am transmis Consiliului Județean Cluj, administratorul DJ 172 F, ceea ce, împreună cu Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Mica, am constatat la fața locului și sper să se ia o decizie corectă în acest sens, de către toate organele competente. Voi face tot posibilul și mă voi implica pentru ca situația din momentul de față să nu devină una critică, iar viața și agoniseala oamenilor să nu fie puse în pericol!”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Citește și:

Citește și: Fisuri în podul peste Someș din Dej, traficul greu DEVIAT. Hotărârea a intrat deja în vigoare

Primarul comunei Mica, NEMULȚUMIT de decizia CJSU Cluj: ”Îmi doresc din suflet ca aceste măsuri să nu afecteze rezistența caselor”

Dej | Când ar putea fi reluat traficul greu pe podul peste Someș – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER