Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Formația Talisman a făcut aseară show la Gherla. Publicul a dansat până la miezul nopții – FOTO

Publicat acum

pe

Zilele Gherlii Talisman (7)

Concertul susținut de formația Talisman aseară, la Gherla, a fost unul cu totul și cu totul special, gherlenii adunându-se în număr mare pe stadionul municipal pentru a le asculta piesele și pentru a dansa pe muzica lor.

Gherlenii și locuitorii din împrejurimile municipiului Gherla au dansat până după miezul nopții pe muzica celor de la Talisman. Frigul pătrunzător nu i-a descurajat pe cei care au ales aseară să-și petreacă seara pe stadionul municipal din Gherla la manifestările prilejuite de Zilele Municipiului Gherla.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a reușit să-i țină pe cei prezenți în priză până după miezul-nopții într-un concert ce s-a întins pe o durată de aproximativ două ore. Acesta a interpretat melodii care au adus multă faimă trupei înființate cu 18 ani în urmă. Piese precum „De ziua ta”, „Iartă-mă”, „Singur”, „N-am să te uit” sau „Nunta” au fost cântate atât de cei de pe scenă, cât și de publicul prezent în număr mare pe gazonul stadionului.

Grupul Talisman a luat naștere în 1996, iar prima audiție au avut-o pe 16 decembrie 1996 la festivalul „Om bun”, unde au și câștigat marele premiu. Piesa de rezistenţă a formației se numește “Atât de singur” și a fost pe locul întâi în toate topurile în anii 1997-1998.

În prezent componența trupei este următoarea: Alin Oprea (solist vocal, chitară, vioară), Fernando Draganici (clape, flaut, percuție, suport vocal), Alberto Bolocan (chitară, suport vocal), Christian (chitară bass) și Rahan (tobe).

Petrecerea s-a încheiat cu concertul susținut de Alexandra Ungureanu.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER