Conectează-te cu noi

....

Sport

Fost voleibalist la Unirea: „Radu Miclea m-a învăţat adevăratele valori”

Publicat acum

pe

....

andrei spanu volei

foto: sportulsalajean.ro

 

....

Unul dintre cei mai înalţi voleibalişti care au trecut pe la Unirea Dej a terminat Facultatea de Medicină cu 9,88. Este centrul campioanei CVM Tomis şi îşi blochează adversarii la cel mai înalt nivel în Liga Campionilor.

Andrei Spînu a acceptat să vorbească cu reporterii GSP şi a amintit de perioada petrecută la Dej. Centrul de 2,10 metri a dezvăluit şi cine este antrenorul dejean care i-a schimbat viaţa.

„Părinţii mei sunt medici, mama oftalmolog şi tata ortoped, şi au hotărât că putem avea o viaţă mai bună în România. Şi-au găsit amândoi posturi la Dej, aşa că ne-am mutat. La început a fost mai greu, dar m-am acomodat rapid, mai ales că am vorbit mereu româneşte în casă. De vreo doi ani aveam şi cetăţenie, aşa că am trecut repede peste probleme”, spune Spînu.

Puştiul de aproape doi metri a fost reperat rapid de profesorul de sport. „Nici nu ştiam cu ce se mănâncă voleiul. În schimb, eram înnebunit după baschet şi jucam mereu în curtea şcolii, dar la Dej nu era echipă de baschet. M-a luat de mână şi m-a dus în sală, unde am avut norocul să dau peste unul dintre cei mai buni antrenori români la nivel de juniori, Radu Miclea, un foarte bun mentor. M-a învăţat adevăratele valori în sport: munca, modestia, respectul faţă de adversar”, povesteşte Andrei.

Citeşte întreaga poveste pe GSP.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER