Conectează-te cu noi

Politic

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, prezent la Dej – FOTO/VIDEO (E)

Publicat acum

pe

Eugen Teodorovici (38)

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit, ieri după-amiază, o întâlnire a social-democraților din zonă cu Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene și al Finanțelor Publice.

Fostul ministru al Fondurilor Europene și al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici s-a aflat ieri într-o vizită de lucru în județul Cluj, iar la ora 16:30 a ajuns și la Dej, în Sala Mare a Primăriei, la invitația PSD Dej. Acesta a fost însoțit de Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordoș, Gabriela Ciot și Horia Nasra, candidați PSD la Consiliul Local Cluj-Napoca, primarul Dejului, Costan Morar, deputatul Cornel Itu și consilierul județean Vasile Sălătioan.

De asemenea, în sală, pe lângă numeroși simpatizanți și reprezentanți PSD din Dej și din împrejurimi, s-au aflat și candidații social-democraților la Consiliul Local Dej și candidații pentru primăriile din Colegiul 6.

Invitații au luat cuvântul pe rând și și-au exprimat planurile de viitor în vederea alegerilor locale din 5 iunie, iar la final au făcut poze și au stat de vorbă cu social-democrații care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la întâlnire.

Vezi mai multe declarații în materialul video de mai jos:

(E) – Știre cu caracter electoral

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER