Conectează-te cu noi

Politic

Călin Popescu Tăriceanu îl susține pe Vicențiu Știr (ALDE) la Primăria Dej – FOTO/VIDEO (E)

Publicat acum

pe

Vicentiu Stir ALDE lansare Primaria Dej Calin Popescu Tariceanu

Președintele ALDE Dej, Vicențiu Știr și-a lansat astăzi candidatura pentru funcția de primar al municipiului Dej, în prezența lui Călin Popescu Tăriceanu, președinte al Senatului și co-președinte al ALDE.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a fost prezenți astăzi, de la ora 17, la Hotelul Black Tulip din Dej, la lansarea oficială a candidaturii omului de afaceri Vicențiu Știr, președintele ALDE Dej, la funcția de primar al municipiului Dej.

Așa cum Dej24.ro anunța în exclusivitate încă din 16 aprilie, Știr este alesul ALDE pentru Primăria municipiului Dej. La aproape o lună distanță, în această după-amiază, în cadru festiv, Știr și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Dej, în prezența a peste 550 de susținători și reprezentanți ALDE din Dej și împrejurimi.

Pe lângă co-președintele Alianței Liberalilor și Democraților din România, Călin Popescu Tăriceanu, la Dej s-au mai aflat și Daniel Chițoiu, deputatul Mircea Irimie, Dorel Oros – președinte executiv ALDE Cluj, dar și Valentin Pop, Eugen Druță și Dan Păcurar, toți candidați la Consiliul Județean Cluj. Bineînțeles, de la lansarea candidaturii lui Vicențiu Știr nu aveau cum să lipsească consilierii ALDE la Consiliul Local Dej și nici candidații propuși la comunele din zonă.

”Ziua de azi pentru mine este o zi deosebită, o zi specială la care acum un an nici nu visam. În urmă cu un an pe această vreme abia că se înfiripa ideea nașterii unei noi forțe politice care să răspundă așteptărilor unui electorat decepționat de destrămarea USL. În acea perioadă o singură personalitate s-a detașat net pe scena politică, prin corectitudine, verticalitate, onestitate și fermitate. Acela ați fost dumneavoastră domnule președinte Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat Știr, în debutul discursului său.

”Preocuparea noastră cea mai importantă este de a nu decepționa oamenii. Iar eu, pentru mine și echipa mea, garantez acest lucru. Nu am derulat afaceri cu Primăria și în consecință îmi este oricând ușor să plec din viața publică renunțând la calitatea de om politic. Voi rămâne în schimb om pentru oricine, indiferent de natura relațională pe care o am cu acea persoană.

De ce să ne plece tinerii, când pot avea aici salarii mai bune? Proiectul meu presupune dezvoltare economică, pentru a crea locuri de muncă în special pentru tinerii din Dej. Nu vreau să fiu un primar a cărui principală preocupare să fie administrația locală. Avem societăți și direcții care trebuie să fie mult mai eficiente în gestionarea problemelor cotidiene. Vreau să fiu un primar care să deschidă Dejul spre o dezvoltare la nivel european. Putem face un spital modern, putem avea o infrastructură modernă, putem anvelopa blocurile, putem moderniza școlile, toate dacă avem forță economică. Iar pentru acest lucru trebuie ca administrația locală să devină un partener al oamenilor de afaceri.

Voi reuși să aduc investitori, nu punându-le piedici, ci oferindu-le facilități. Este important, cred eu, ca tinerii noștri cei din Dej, vor putea performa la ei acasă, cu o salarizare peste nivelul mediu actual. Nu vor mai pleca în lumea largă pentru a oferi tot ce au mai bun în ei”, a mai declarat – printre altele – candidatul ALDE la Primăria Dej (vezi întregul său discurs în al doilea material video de mai jos).

Prima parte: Primire Călin Popescu Tăriceanu și scurte alocuțiuni

Partea a II-a: Discurs integral Vicențiu Știr, candidatul ALDE la Primăria Dej

Partea a III-a: Discurs Călin Popescu Tăriceanu

*(E) – Știre cu caracter electoral

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER