Conectează-te cu noi

Recomandări

Fotbalist al AS CFR Dej, golgheterul campionatului de juniori în Liga a IV-a – FOTO

Publicat acum

pe

Poleac Ionut golgeter CFR fotbal (1)

Un elev al clubului de fotbal AS CFR Dej a devenit, luni, 15 iunie, golgheterul campionatului de Juniori A1 din Liga a IV-a – fotbal.

Poleac Ionuț Emil, elev al clubului de fotbal AS CFR Dej, a obținut luni, 15 iunie, în cadrul unui eveniment organizat la Cluj-Napoca de Federația Română de Fotbal – Asociația Județeană de Fotbal Cluj, titlul de golgheter al Campionatului de Juniori A1 – Liga a IV-a, cu 35 de goluri înscrise în doar 30 de meciuri, în ediția 2014 – 2015 a campionatului.

Ionuț este elev al Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” din Dej, are 17 ani și a început activitatea sportivă de performanță în anul 2012. Ionuț este legitimat și crescut exclusiv de clubul AS CFR Dej. „Conducerea clubului este foarte mândră de rezultatul obținut în acest campionat de elevul nostru, Ionuț Poleac, fiind al doilea titlu de golgheter al acestui club de la înființare. Ultimul titlu de golgheter a fost obținut de către Pintea Ioan, în urmă cu 10 ani, tot în același an echipa promovând în divizia C”, a afirmat Dinu Cîmpeanu, antrenorul echipei de juniori AS CFR Dej.

„Pentru mine este o mare realizare, am muncit mult, dar meritul nu îmi aparține în totalitate. Suntem o echipă și acest titlu îl dedic echipei și clubului care m-a format. Mulțumesc antrenorului și băieților care au avut încredere în mine și m-au susținut”, a declarat Ionuț Poleac în exclusivitate pentru Dej24.ro.

AS CFR Dej invită cu această ocazie toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani să se alăture clubului pentru a face performanță în fotbal.

Antrenor Dinu Cîmpeanu,

telefon: 0722 509 203

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER