Conectează-te cu noi

Recomandări

INTERVIU – O nouă plecare de la FC Unirea Dej. Gabriel Magdaș s-a înțeles cu Unirea Jucu – VIDEO

Publicat acum

pe

Gabriel Magdas

După plecarea antrenorului Gică Barbu, Gabriel Magdaș a decis să părăsească și el echipa din Dej. Magdaș a fost timp de 8 ani secretar general al clubului de fotbal Unirea Dej.

Gabriel Magdaș și-a înaintat astăzi demisia la clubul de fotbal Unirea Dej, iar aceasta i-a fost aprobată, plecarea fiind una pe cale amiabilă. ”Din păcate a sosit și acest moment pentru mine, nu a fost o decizie ușoară. Au fost primii 8 ani ai mei în fotbal, pentru mine a însemnat foarte mult și din punctul acesta de vedere țin să mulțumesc în special domnului Itu pentru că mi-a dat posibilitatea să intru în fenomenul fotbalistic și categoric clubului Unirea Dej pentru experiența pe care am reușit să o acumulez în acești ani”, a declarat în exclusivitate pentru Dej24.ro Gabriel Magdaș, cel care a fost timp de 8 ani secretar general al clubului de fotbal Unirea Dej.

Gabriel Magdaș nu va rămâne prea mult timp pe tușă pentru că recent a bătut palma cu Unirea Jucu și va face parte din conducerea acestui club. ”Din mai multe discuții avute cu câteva cluburi, m-am orientat spre Unirea Jucu. Acolo mi se pare un proiect fotbalistic sănătos, susținut așa cum ar trebui să fie susținut un fenomen fotbalistic de către autoritățile locale și am ales să mă duc spre Unirea Jucu, repet, găsind acolo un proiect care mi s-a părut interesant”, spune fostul secretar al Unirii Dej, cel care a lucrat în perioada amintită cu nu mai puțin de 8 antrenori.

Așa cum Dej24.ro va anunțat încă de ieri, antrenorul Gică Barbu a părăsit și el FC Unirea Dej, urmând să semneze un angajament cu Unirea Jucu. ”Mă bucur dacă o să pot să colaborez cu Gică. El a ajuns la o înțelegere cu clubul, nu a semnat, dar urmează săptămâna viitoare să o facă. Eu am început deja să lucrez cu el în ceea ce privește fondul de jucători cu care va colabora”, explică Magdaș.

Întrebat dacă se gândește să revină cândva la clubul din Dej, fostul secretar general a declarat că ”Unirea Dej va rămâne pentru mine clubul care mi-a dat posibilitatea să acumulez experiență în domeniul fotbalistic și în orice moment Unirea Dej va rămâne pentru mine o variantă de a lucra, dar dacă aici se vor găsi soluțiile care în ultimii ani nu s-au găsit pentru a fi o susținere financiară cât de cât echilibrată, nu spectaculoasă, măcar la nivelul Ligii a III-a și a centrului de copii și juniori”.

Vezi mai multe declarații în INTERVIUL de mai jos:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER