Conectează-te cu noi

Sport

Gabriel Magdaș nu mai este președintele Unirii Dej. ANUNȚUL clubului și prima declarație după despărțire

Publicat acum

pe

Fără antrenor principal, echipa de fotbal Unirea Dej a rămas și fără președinte. Clubul din Liga 2 a anunțat, astăzi, că ”a ajuns la un acord privind încetarea contractului cu acordul părților”.

Anunțul a fost făcut astăzi prin intermediul canalelor oficiale ale Unirii Dej.

”Iată că a venit momentul în care trebuie să părăsesc această frumoasă poveste începută acum mai bine de 5 ani la inițiativa domnului primar de a nu lăsa fotbalul dejean să se piardă în anonimat, poveste continuată apoi de colegii din zona administrativă și tehnică, de minunații băieți care au trecut prin vestiarul echipei, de sponsorii care în timp s-au alăturat proiectului, de băieții din Brigada Someșeană și de toți suporterii Unirii Dej.

Toate obiectivele propuse au fost atinse cu multă muncă, seriozitate, consum fizic și psihic enorm și pentru asta vreau să mulțumesc tuturor celor menționați anterior. A fost o onoare să fiu președintele Unirii Dej în toți acești ani în care am ajuns să ne batem de la egal la egal cu cluburi de mare tradiție din fotbalul românesc. Pentru tot ce s-a realizat până acum, vă rog pe toți să strângeți rândurile și să faceți în așa fel încât povestea să continue. Vă salut cu un deosebit respect pe toți. Hai Unirea!”, a declarat Gabriel Magdaș, deja fostul președinte executiv al Unirii.

Vă reamintim, în urmă cu o săptămână, FC Unirea Dej a anunțat despărțirea de antrenorul principal Dacian Nastai, numit în vară, la începutul sezonului de Liga 2.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER