Conectează-te cu noi

Sport

Gala Budokan Ryu la Dej, eveniment dedicat sportivilor acestui club – FOTO

Publicat acum

pe

Gala Budokan Ryu (6)

Sala Sporturilor din Dej a găzduit astăzi, cu începere de la ora 10, Gala Budokan Ryu, un eveniment dedicat sportivilor acestui club.

În cadrul competiției, organizate cu ocazia unui nou an încheiat pentru clubul Budokan Ryu, a avut loc un concurs de karate pentru copii (întrecere amicală) și o demonstrație de arte marțiale, urmate apoi de premierea sportivilor și oferirea unor cadouri pentru toți participanții.

La competiție au participat doar sportivi ai clubului, în număr de peste 130. Moș Crăciun a ”poposit” și el la festivitatea de premiere și a adus daruri pentru toți copiii prezenți în sală. De asemenea, participanții au fost premiați cu diplome și medalii.

”A fost un an frumos, cu rezultate deosebite pe plan competițional și cu o familie numeroasă, formată din peste 150 de sportivi din Dej, Gherla și Beclean”, a declarat Bogdan Savu, antrenorul clubului dejean.

Organizatorii aduc mulțumiri primarului Morar Costan pentru sprijinul acordat în organizare, precum și pentru participarea la festivitatea de deschidere. De asemenea, părinții sunt și ei felicitați de Budokan Ryu ”pentru răbdarea și implicarea de care au dat dovadă”.

”Dorim pe aceasta cale să transmitem SĂRBĂTORI FERICITE și un AN NOU PLIN DE SPOR(T) ȘI REALIZARI tuturor sportivilor, staff-ului clubului, părinților, colaboratorilor si sponsorilor, autorităților locale și nu în ultimul rând presei locale”, mai arată clubul dejean.

Gala Budokan Ryu la Dej, eveniment dedicat sportivilor acestui club – FOTO

Posted by Dej24.ro on 19 Decembrie 2015

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER