Conectează-te cu noi

Sport

Gheorghe Barbu pleacă de la FC Unirea Dej. Selecționerul CRISTI DULCA, supriza conducerii

Publicat acum

pe

Antrenorul Gheorghe Barbu se va despărți de FC Unirea Dej. Cristi Dulca, fostul selecționer al Naționalei U21, conduce deja antrenamentele echipei.

Sosit în septembrie 2016 la FC Unirea Dej, atunci când îl înlocuia pe Alpar Meszaros (mutare anunțată în exclusivitate de Dej24.ro , detalii AICI), antrenorul Gheorghe Barbu nu mai are zile multe la Unirea și nu va mai continua pe banca dejenilor. Conform surselor Dej24.ro, Barbu și-ar fi exprimat încă de acum câteva săptămâni intenția de a pleca – la scurt timp după ”episodul Sănătatea Cluj”, dar a fost rugat să se mai gândească înainte de a lua o decizie finală. Acesta a fost convins să rămână, dar lucrurile au luat o nouă întorsătură în ultimele zile, iar echipa este pregătită la acest moment de un alt antrenor.

Se pare că Gică Barbu –  antrenorul care a obținut rezultate excelente cu Unirea (locul 9 în clasament, 23 de puncte strânse până acum) – se va despărți de echipă, mai ales că ședințele de pregătire sunt deja conduse de Cristi Dulca, fostul selecționer al Naționalei U21. Până una alta, mâine, la antrenament sunt așteptați atât Barbu, cât și Dulca. Primul a anunțat că nu va pleca până ce nu își va primi banii restanți, în timp ce Dulca se va prezenta pentru a conduce ședințele de pregătire.

Vă reamintim, în iunie 2015, tot publicația noastră anunța în exclusivitateBarbu pleacă de la Unirea. Atunci, rezultatele obținute în cele două luni petrecute la Unirea nu au fost de partea sa și, în plus, avea deja asigurată banca Unirii Jucu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER