Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV – COME BACK la Unirea Dej. Echipa de fotbal are un nou antrenor

Publicat acum

pe

foto: sptfm.ro

Echipa de fotbal Unirea Dej și-a găsit un nou antrenor după plecarea lui Alpar Meszaros la Unirea Jucu.

Vă reamintim, pe 22 iulie, antrenorul Unirii Dej, Alpar Meszaros a ales să semneze cu Unirea Jucu, subiect despre care Dej24.ro a scris AICI. Contractul dintre Unirea Dej și Meszaros era expirat, însă exista o înțelegere la nivel verbal prin care ”Messi” a lăsat să se înțeleagă că va continua la echipa de pe Valea Someșului. Unirea Jucu i-a făcut însă o ofertă greu de refuzat antrenorului în vârstă de 51 de ani, iar Alpar Meszaros a ales să semneze cu formația clujeană, ”colegă” de serie a Unirii Dej.

Astfel, timp de mai bine de o lună, echipa de fotbal Unirea Dej a rămas fără antrenor, iar președintele clubului Mircea Itu a căutat soluții și a negociat cu mai mulți tehnicieni. În cele din urmă, Gheorghe Barbu a fost cel ales să preia banca Unirii, contractul dintre cele două părți – valabil un an de zile – fiind semnat luni, 5 septembrie.

Gheorghe Barbu se întoarce astfel ca antrenor al Unirii, după ce în iunie 2015 a ales să plece de la cârma echipei dejene. Informația a fost prezentată atunci în exclusivitate de Dej24.ro. Detalii AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER