Conectează-te cu noi

Eveniment

GHERLA | După incendiul care i-a devastat sala de evenimente, Angela Rusu a fost amendată cu 50.000 lei!

Publicat acum

pe

Lovitură după lovitură pentru cântăreața de muzică populară Angela Rusu. După incendiul care i-a devastat sala de evenimente din Gherla, artista a fost amendată de autorități. Aceasta are de plătit o sumă uriașă.

În urma incendiului de sâmbătă, de pe strada Fizeșului din Gherla, Angela Rusu a fost amendată de autorități cu suma de 50.000 de lei, pentru că sala de evenimente funcționa fără autorizație de securitate la incendiu.

În urma verificărilor la Compartimentul Avize-Autorizații al I.S.U. Cluj s-a constatat că, pentru sala de evenimente de la adresa de mai sus nu a fost emisă autorizație de securitate la incendiu. Concomitent cu desfășurarea activităților de cercetare a cauzei probabile de incendiu, a fost întocmită o Notă de control finalizată printr-un proces verbal de constatare și sancționare, fiind aplicată amendă, conform Legii 307 din 2006 actualizată, în cuantum de 50000 lei pentru funcționare fără autorizație de securitate la incendiu. În urma constatărilor, vor fi informate Inspectoratul de Stat în Construcții și primăria municipiului Gherla”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

Vă reamintim, un incendiu violent a izbucnit sâmbătă, 14 decembrie, în jurul orei 14:30, la o sală de nunți situată pe strada Fizeșului din Gherla.

Flăcările au distrus întregul acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 1000 de metri, dar și interiorul. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

La fața locului au intervenit în total 9 autospeciale – 5 echipaje ISU Cluj și 4 echipaje SVSU Gherla.

Un scurtcircuit electric la instalația de climatizare a sălii de nunți este cauza probabilă a incendiului de sâmbătă de la Gherla, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER