Conectează-te cu noi

Eveniment

Gherla | REȚINUT după ce a fost găsit având peste 1900 de articole pirotehnice – FOTO

Publicat acum

pe

....

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Gherla a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, în continuare fiind efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

Bărbatul este bănuit de comercializarea articolelor pirotehnice fără a deține acest drept, fiind depistat de polițiști în municipiul Gherla, având asupra sa peste 1900 de articole pirotehnice.

....

Totodată, activitățile de verificare desfășurate în cursul zilei de ieri de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu polițiștii structurilor teritoriale, au condus la identificarea a cinci persoane care ar fi intenționat comercializarea articolelor pirotehnice fără a deține autorizație în acest sens și indisponibilizarea a circa 90 de kilograme de articole pirotehnice.

Persoanele în cauză au fost depistate de polițiști în diferite localități din județul Cluj, respectiv în localitatea Gilău, Suatu și în municipiul Turda. Cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER