Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Grădinița din Viile Dejului a fost RENOVATĂ de Primăria Dej – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Copiii care frecventează grădinița din Viile Dejului beneficiază de condiții mai bune pentru desfășurarea activităților, datorită unor lucrări de renovare care s-au efectual în cadrul unității, de către Primăria Municipiului Dej.

Finalul lucrărilor a fost marcat astăzi, când alături de cadrele didactice și copii au fost prezenți primarul municipiului Dej, Morar Costan, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, inspectorul școlar de specialitate pentru învățământul primar și preșcolar pentru limba maghiară, Batiz Elly, precum și consilierii locali Kovrig Anamaria și Varga Lorand.

Lucrările au constat în refacerea totală a acoperișului grădiniței, amenajarea spațiilor interioare prin reparații și zugrăvire.

În cadrul întâlnirii, copiii de la secția maghiară, coordonați de educatoare, au susținut un moment artistic.

”Este foarte important ca toti copiii din unitățile de învățământ dejene, să beneficieze de condiții optime de pregătire. În acest sens am intervenit prin lucrări și la grădinița din Viile Dejului, lucrări care le vom continua în primăvara anului viitor la exterior prin izolare și fațadizare. Astfel de lucrări vor avea loc și la grădinița din Ocna Dej, unde în acest an s-a intervenit pentru refacerea acoperișului”, transmite primarul Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER