Conectează-te cu noi

Politic

Guvernul Cîțu, DEMIS | USR a votat cot la cot cu PSD și AUR. ”Nu a existat o alianţă mai toxică”

Publicat acum

pe

Guvernul Cîțu a fost demis! Au votat împreună, cot la cot, USR, PSD și AUR – ”cea mai toxică alianţă politică din ultimii 30 de ani”, după cum s-a exprimat fostul premier Florin Cîțu. Acesta a mai spus că ”trebuia să-i dea afară mai devreme” pe miniștrii USR, din moment ce aceștia recunosc că sunt incompetenți, așa cum arată moțiunea de cenzură depusă de PSD și pe care USR a votat-o. 

Moțiunea de cenzură depusă de PSD – dezbătută și votată, azi, cu începere de la ora 12, în plenul reunit al Parlamentului – a trecut cu 281 de voturi ”pentru” (era nevoie de minim 234). Au fost zero voturi ”contra” și zero ”abțineri”.

”Astăzi a murit moralitatea. Moţiunea PSD, cel mai mare inamic al vostru şi al nostru e susţinută şi votată de USR. S-au aliat cu extremiştii. Dragi români, aţi fost trădaţi. USR vrea să dea jos Guvernul din care face parte. Se poate să fie mai josnici de atâta liderii acestui partid? Le-am arătat foarte clar, cu mine premier guvernarea nu e un joc de copii răsfăţaţi. Ai maturitate politică şi eşti în stare să faci bine pentru români, rămâi în echipă. Sunt dezamăgit. USR joacă alba neagra cu guvernarea. După ce a complotat să dea jos Guvernul vrea să revină la guvernare, dar cu cineva mai indulgent. În 30 de ani de politică nu a exista o alianţă mai toxică decât cea pe care o vedem astăzi, aliaţa USR-PSD şi extremiştii.

Vă cer scuze că am crezut în USR, că am crezut că e un partid care vrea reformă, care crede în valorile europene, care nu susţine discursul antisemit-fascist. Socialism is strong in this ones. Simt o nostalgie după Guvernul zero. Not going to happen. Asta nu se va întâmpla pentru domnul Ciolacu. Aţi votat un partid bipolar. Cheia pentru rezolvarea crizei politice e la USR putea să vină cu nominalizări şi termina spectacolul. Dar preferă să lase România fără Guvern şi în criză sanitară.

La PSD e de înţeles e un partid politic iresponsabil. Dar USR votează împotriva miniştrilor pe care PSD îi face incompetenţi. Au avut la conducere miniştri incompetenţi şi au fost coordonaţi de un vicepremier, lider al partidului. Năsui votează astăzi pentru moţiunea care îl face incompetent. USR îl trimite pe Năsui acasă pentru incompetenţă

Aţi fugit ca nişte laşi. Staţi lângă extremişti care sumt împotriva campaniei de vaccinare. Aţi ajuns să vă alianţi cu partide extremiste, când tot ce avea nevoie de la voi România era responsabilitate. Aţi sabotat şansa dreptei de a avea o guvernare stabilă”, a declarat Florin Cîțu, înainte de vot.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER