Conectează-te cu noi

Naţional

HALUCINANT: 27 de persoane decedate și sute de răniți după un INCENDIU izbucnit într-un club din capitală – FOTO

Publicat acum

pe

incendiu club capitala

Un violent incendiu a izbucnit aseară într-un club din capitală, soldat cu 27 de persoane decedate și cu 147 de răniți, dintre care 9 în stare gravă.

Imagini de coșmar aseară, într-un club din capitală, când, în timpul unui concert, acesta a luat foc. În bulcul general generat de panica celor prezenți la eveniment au decedat 27 de persoane și alte 147 au fost rănite.

Incendiul a avut loc la „Clubul Colectiv” din capitală, iar cauza probabilă a izbucnirii acestuia ar fi, se pare, mai multe efecte pirotehnice folosite de organizatori. Incendiul s-a declanșat inițial la un stâlp din interiorul localului, iar ulterior s-a propagat și la tavan.

Panica celor prezenți în interior ar fi generat o busculadă generală spre singura ieșire din local, oamenii speriați câlcându-se pur și simplu în picioare.

Bilanțul acestui incendiu este mai mult decât trist – 27 de persoane decedate, 147 de persoane rănite, dintre care 9 în stare foarte gravă. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la 112 a venit la ora 22:32, iar primele echipaje de prim ajutor au ajuns la locul tragediei la ora 22:43.

Apelul a intrat la 22:32, au fost mobilizate primele forţe şi au început deplasarea către locul incendiului,sosind acolo la 22:43. Deci, de la primirea primului apel la 112 până la sosirea la faţa locului 11 minute (…). Constatând situaţia de acolo, a fost solicitată declanşarea planului roşu, care este planul pe care îl declanşăm automat când vedem că avem un număr mare de victime la faţa locului şi unde este necesară mobilizarea unui număr mare de echipaje şi inclusiv a unor echipaje suplimentare speciale pentru intervenţie la dezastre sau accidente colective„, a precizat pentru Mediafax secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat.

Sursă FOTO – Click.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER