Conectează-te cu noi

Politic

ALEGERI LOCALE 2020 | Haranguș Avel, alegerea de primar a PMP pentru comuna Bobâlna – FOTO

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Haranguș Avel este alegerea de primar a Partidului Mișcarea Populară pentru comuna Bobâlna.

“Un om gospodar și respectat în comună, domnul Haranguș s-a luptat pentru implementarea proiectelor benefice comunei. Programul său de candidatură cuprinde puncte diverse, de la îmbunătățirea drumurilor și până la promovarea culturii locale. 

Punctele importante din planul de primar al candidatului PMP, domnul Haranguș vizează aducerea unui medic de familie în comună cu program zilnic și dispensar dotat cu echipamentele medicale necesare. De asemenea, dorește să deschidă o farmacie într-un punct de acces în comună. 

Pentru promovarea culturii locale, domnul Haranguș intenționează să reabiliteze monumentele istorice de pe raza comunei, să construiască o capelă în centrul comunei și să organizeze sărbătoarea tradițională de la Monumentul Eroilor de pe Dealul Bobâlna. Totodată, se va construi un cămin pentru bătrâni pentru ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, iar pentru siguranța locuitorilor comunei Bobâlna, domnul Haranguș propune instalarea de camere de supraveghere video la intrarea și ieșirea din sate. 

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Bobâlna, domnul Haranguș Avel plănuiește să creeze o administrație locală eficientă unde angajații Primăriei să răspundă în mod corespunzător solicitărilor cetățenilor. Cu o experiență de 20 de ani în administrația locală, candidatul PMP la Primăria Bobâlna, domnul Avel Haranguș este un gospodar aproape de oameni. Din poziția de consilier local a încurajat proiectele benefice comunei și a amendat erorile administrației locale actuale”, transmite PMP printr-un comunicat de presă.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Bobâlna au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul primar, un obicei pe care HarangușAvel dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparența în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Bobâlna.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER