Conectează-te cu noi

Eveniment

HAZ DE NECAZ. Vestul Sălbatic e în estul Europei, la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Cal liber pe strazi Dej (1)

Pe zi ce trece ne dăm seama că, încet, încet, Vestul Sălbatic își mută locația spre estul Europei. Așa s-a ajuns ca astăzi, ziua în amiaza mare, cei care s-au aflat în Dej, în zona blocului UM sau pe strada Crângului, să rămână muți de uimire.

Astăzi, la orele amiezii, în cartierul Dealul Florilor din Dej, un cal se plimba nestingherit pe stradă, în ciuda faptului că se circula bară la bară.

Până în acest moment nu se știe de unde a apărut cabalina pe străzile orașului, doar că acesta și-a făcut mendrele, la trap, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, punându-i la grea încercare pe șoferii și așa cuprinși de nervi din cauza traficului infernal de la orele amiezii și a lipsei locurilor de parcare din zonă.

Totul a fost surprins de un șofer care a imortalizat momentul și a postat apoi fotografiile pe o celebră rețea de socializare.

Norocul conducătorilor auto a fost că incidentul s-a petrecut pe timpul zilei, plimbarea calului, aparent nepericuloasă, asociată cu vizibilitatea scăzută de pe timpul nopții, putând provoca o tragedie.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER