Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

HUGO, câinele-vedetă din Dej a IMPRESIONAT și la Bucovina International Dog Show – FOTO

Publicat acum

pe

....

Hugo concurs Bucovina (1)

Hugo, câinele din Dej care a impresionat juriul Napoca Dog Show a fost extrem de apreciat și la Bucovina International Dog Show.

....

În februarie 2016, Dej24.ro vă prezenta povestea lui Hugo, un superb exemplar din rasa Akita American, în vârstă de 6 luni la acea dată, care participa la prima sa competiție, alături de stăpânul său Claudiu. Patrupedul roșcat cu alb ”rupea gura târgului” încă de la prima sa experiență de acest gen și reușea să impresioneze atât juriul, cât și spectatorii de la Expo Transilvania.

Weekend-ul trecut (14-15 mai), Hugo a participat la Bucovina International Dog Show, la Suceava, alături de alți 550 de câini din 65 de rase. Cum Hugo a împlinit 9 luni cu o zi înainte de concurs, acesta a intrat la categoria juniori (9-18 luni).

În prima zi a Bucovina International Dog Show, la rasa Akita American, Hugo a obținut titlurile de ”cel mai bun mascul junior” și ”cel mai bun junior” și implicit titlul C.A.C.I.B. (Certificat de Aptitudini pentru Campionat Internațional de Frumusețe). De asemenea, câinele din Dej – care i-a impresionat pe jurați cu aspectul său perfect – a fost desemnat și ”cel mai bun mascul al rasei” și ”cel mai bun Akita American; B.O.B. (Best of Breed)”.

Ulterior, după ce a câștigat rasa, Hugo a participat la finala grupei a 5 a (câini de tip Spitz și primitivi), unde a obținut premiul I și titlul de B.O.G. (Best of Group). Podiumul a fost completat de un Samoyed și un Akita Japonez. Odată adjudecată această grupă, Hugo a intrat în finala Best in the show, acolo unde a urcat pe podium, pe un onorabil loc III. Frumosul patruped din Dej a fost devansat de un uriaș Ciobănesc Caucazian și de un buldog francez.

În a doua zi a competiției, Hugo a câștigat din nou tot ce se poate până la grupa a 5-a, făcându-l extrem de mândru pe stăpânul său Claudiu. Puiuțul de Akita American a intrat în finala Best in the show și a terminat al patrulea.

Performanța patrupedului roșcat cu alb este extraordinară, mai ales că se află la doar a doua sa participare la o competiție de acest gen.

Citește și:

EXCLUSIV. Povestea lui HUGO, câinele din Dej desemnat recent BEST PUPPY – FOTO/VIDEO

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER