Conectează-te cu noi

Eveniment

I S-A ÎNFUNDAT! Un „cunoscut” tânăr din Dej a ajuns după gratii – IMAGINI CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Publicat acum

pe

infractor hot dej 1

Un tânăr din Dej în vârstă de doar 18 ani a ajuns recent după gratii, fiind considerat suspect principal în cazul mai multor furturi petrecute pe raza municipiului.

Este vorba despre unul dintre tinerii care, anul trecut, coborând pe o stradă din municipiul Dej, au umilit un fost medic aruncându-i ouă în figură. Cazul a ajuns să fie cunoscut de întreaga țară, după ce mai multe televiziuni au preluat imaginile postate chiar de ei pe rețelele de socializare.

La aproximativ un an de zile de la revoltătorul incident, unul dintre cei doi tineri a recidivat, fiind considerat suspect principal în cazul a cel puțin opt furturi petrecute pe raza municipiului Dej. Potrivit anchetatorilor, acesta a preferat să acționeze în special în locurile ferite de privirile oamenilor, cum ar fi boxele de la subsolul blocurilor, dar și magazine sau chiar locuințe.

Una dintre ultimele sale „lovituri” l-a dat de gol, acesta fiind surprins de camerele de supraveghere. Tânărul în vârstă de doar 18 ani a intrat într-un magazin situat în municipiul Dej, a luat un coș și s-a făcut pierdut printre rafturi. La un moment dat, crezând că nu îl vede nimeni, a luat de pe raft un uscător de păr, pe care l-a scos din cutie, iar mai apoi l-a așezat din nou pe raft. A făcut apoi o plimbare și până la raftul cu dulciuri, unde și-a făcut „plinul” cu ciocolată pe care și-a îndesat-o în buzunare, revenind ulterior la prada cea mare – uscătorul de păr – pe care l-a îndesat în pantaloni. Tânărul a părăsit apoi magazinul fără să plătească.

Se pare că acesta ar mai fi dat lovitura în același spațiu comercial și în urmă cu aproximativ un an, prejudiciul reclamat de proprietar fiind atunci de aproximativ 500 de lei. Pentru că nu era major, judecătorii au decis să fie lăsat în stare de libertate.

Până la urmă, tănărul hoț a ajuns pe mâna oamenilor legii. Acesta a fost audiat ieri de polițiști, fiind suspectat în opt cazuri de furt petrecute pe raza municipiului Dej. După finalizarea audierilor, dejeanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru furt calificat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER