Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Ia-ți acum ultimele locuri în avionul UNTOLD și rezervă-ți cazare la cel mai bun festival din Europa!

Publicat acum

pe

....

Untold Festival Ziua 4 (5)

The Cloud Rider, avionul UNTOLD, mai are doar 30 de locuri disponibile pentru călătoria spre cea mai intensă petrecere a anului 2016 din România.

....

Festivalierii care vor zbura cu Boiengul 737 spre cel mai bun festival din Europa, vor avea parte de o experiență incredibilă la 10.000 de metri, unde atmosfera va fi întreținută de DJ Manuel Riva, iar gazda petrecerii va fi nimeni alta decât INNA.

Fanii UNTOLD au șansa să călătorească spre Tărâmul Magiei și al Nopții alături de vedete din România și vor avea parte de suprize de neuitat. Plecarea va fi de pe Aeroportul Internațional Otopeni din București, în noaptea de 3 spre 4 august, la miezul nopții, cu întoarcere spre casă în noaptea de 8 spre 9 august. Participanții la festival care doresc să-și achiziționeze un bilet de avion, o pot face pe site-ul https://www.tui-travelcenter.ro/untold-bilete-avion.

Festivalierii din Timișoara, Iași și București care vor să vină la cel mai bun festival din Europa, mai au la dispoziție câteva locuri în The Tarmac Eater, autocarul oficial al festivalului. Pe tot parcursul drumului vor avea parte de opriri surpriză, cadouri, muzică bună și cel mai important, prieteni, cu care distracția începe mai devreme. Participanții își pot achiziționa ultimele locuri în The Tarmac Eater pe https://www.tui-travelcenter.ro/untold- bilete-autocar.

CAZARE UNTOLD

Mai este o săptămână până la UNTOLD, iar festivalierii care nu și-au rezervat o cazare, trebuie să știe că în căminele studențești mai sunt doar 200 de locuri libere. Turiștii au la dispoziție și camere în hotelurile de 2, 3, 4 și 5 stele din Cluj Napoca. Mai multe informații despre posibilitățile de cazare oferite de organizatorii UNTOLD dar și de partenerii festivalului se pot găsi pe linkul https://untold.com/ro/accommodation.

UNTOLD, BEST MAJOR FESTIVAL 2015 ȘI BRANDUL ANULUI ÎN ROMÂNIA

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER