Conectează-te cu noi

Eveniment

IGNORANȚĂ SAU INCOMPETENȚĂ? Fosa septică din Mănăstirea, în care a căzut o vacă, nu a fost acoperită de autorități – FOTO

Publicat acum

pe

Fosa septica vaca Manastirea comuna Mica (2)

În urmă cu șase zile, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost solicitați să intervină în localitatea Mănăstirea, comuna Mica, la o bovină căzută într-o fosă septică.

La șase zile de la producerea acestui incident nefericit, autoritățile din comuna Mica nu par să fie interesate de pericolul care pândește în localitatea Mănăstirea. Fosa septică, în care săptămâna trecută a căzut o vacă, este și acum neacoperită, existând riscul ca și alte animale să cadă înăuntru. Mai mult decât atât, în apropierea acesteia, la doar câțiva zeci de metri, se află amplasat și un spațiu de joacă pentru copii, cei mici putând de asemenea să cadă în interior.

Un cititor Dej24.ro ne-a semnalat despre această situație periculoasă și ne-a transmis și câteva fotografii reprezentative (galerie foto mai jos).

Vă reamintim, sâmbătă, 30 aprilie, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost solicitați să intervină la salvarea unei vaci căzute într-o fosă septică, în localitatea Mănăstirea.

Bovina, aparținând unui bărbat din satul Mănăstirea, comuna Mica, a căzut în fosa septică aflată în imediata apropiere a unui spațiu de joacă pentru copii și a rămas blocată acolo. Se pare că placa de beton șubredă cu care era acoperită fosa septică a cedat sub greutatea bovinei de aproximativ 500 de kilograme.

După o oră și jumătate de la anunțarea incidentului, și după numeroase încercări eșuate, bovina a fost scoasă din fosa septică, adâncă de aproximativ 2 metri, cu ajutorul unui motostivuitor. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la săteni și a fost stabilizată.

ACTUALIZARE ora 13:50 – Viceprimarul din Mica, Tiberiu Zelencz a împrejmuit cu bandă de atenționare respectiva zonă, semnalizând astfel pericolul la care sunt supuși locuitorii din comună (foto 4).

CITEȘTE ȘI:

Intervenție contratimp pentru pompierii din Dej. O vacă a căzut într-o fosă septică – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER