Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

IGSU: Clujul, printre cele 12 județe afectate de vremea nefavorabilă din ultimele 24 de ore

Publicat acum

pe

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță marți că în urma avertizărilor de Cod Galben și Portocaliu din ultimele 24 de ore au fost înregistrate efecte negative în 18 localități din 12 județe, precum și în municipiul București.

Este vorba de județele Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Hunedoara, Iași, Mureș, Satu Mare și Sibiu.

Astfel, la nivel național, au fost dislocate 10 acoperișuri ale blocurilor de locuințe și 7 elemente de fațadă, au fost doborâți de vânt 10 arbori și un stâlp de electricitate (pe carosabil, autovehicule și locuințe), fiind avariate cinci autoturisme.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică erau afectate 6 localități din 5 județe (Alba, Argeș, Harghita, Maramureș și Suceava), iar echipe specializate acționează în teren pentru remedierea situației.

Potrivit IGSU, în cursul zilei de luni, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, Porturile Constanța Sud Agigea, Constanța Nord, Mangalia și Midia au fost închise. În prezent, doar Portul Midia este închis.

De asemenea, două drumuri naționale și un drum județean rămân în continuare închise circulației rutiere (DN 67C — Transalpina între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, DN 7C — Transfăgărășan pe tronsonul Piscu Negru — Bâlea Cascadă și DJ 175B între localitățile Pojorâta și Crucea).

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER