Conectează-te cu noi

....

Eveniment

IMAGINI INEDITE în Dej. Transhumanță de vară pe o arteră intens circulată – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Transhumanta Dej oi pe carosabil strada Libertatii 3 iulie 2016

Nervii șoferilor care au circulat aseară pe strada Libertății din Dej au fost întinși la maxim, după ce locul mașinilor a fost ocupat de ovine.

....

Se pare că neobișnuitul incident a avut loc ieri, în jurul orei 20:45, pe strada Libertății din Dej, artera de circulație care face legătura dintre județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Sălaj și Maramureș. Peste o sută de oi și-au făcut apariția pe carosabil, alături de mai mulți ciobani. Nu se știe încotro se îndreptau, dar au dat peste cap circulația rutieră, coada de mașini întinzându-se pe câteva sute de metri.

Mai mult decât atat, conducătorii auto blocați în trafic au avut ocazia să admire, de aproape, și doi măgăruși „pierduți” în turmă.

Potrivit prevederilor articolului 71 din Codul Rutier, alin. 1, „sunt interzise accesul şi deplasarea vehiculelor cu tracţiune animală, a maşinilor şi utilajelor autopropulsate utilizate în lucrări de construcţii, agricole şi forestiere, a animalelor de povară, de tracţiune sau de călărie, precum şi a animalelor izolate sau în turmă pe drumurile naţionale, în municipii şi pe drumurile la începutul cărora există indicatoare de interzicere a accesului”.

Un șofer care trecea prin Dej a imortalizat momentul și a postat imaginile pe Internet.

Sursă VIDEO – voceatransilvaniei.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER