Conectează-te cu noi

Eveniment

SCANDAL MONSTRU în Jichișu de Jos! Fostul soț i-a strivit „coșul” pieptului ca pe-un vreasc

Publicat acum

pe

viol

Un episod greu de imaginat s-a petrecut în comuna Jichişu de Jos, situată la câţiva kilometri de muncipiul Dej. După o ceartă în familie cu fata lui, un bărbat – după ce-a pus-o pe femeie la pământ – i-a strivit fostei soţii, cu genunchiul, „coşul” pieptului.

Potrivit Gazeta de Cluj, femeia luase asupra ei supărarea bărbatului şi s-a interpus loviturilor acestuia, ce-o vizau pe fată. Victima, în vârstă de 43 de ani, timorată de reacţiile dure ale fostului soţ, a suportat în tăcere durerea până când, cu uriaşe dificultăţi de respiraţie, s-a deplasat la Spitalul Municipal din Dej. Acolo, îngroziţi de ce-au văzut, medicii au anunţat de urgenţă poliţia!

Femeia s-a îndreptat apoi spre I.M.L. Cluj pentru a obține un certificat medico-legal. Mărturiseşte că a fost bătută, pe 11 iunie, în curtea casei lor din Jichişu de Jos, de către fostul ei soţ, în momentul când a luat asupra ei furia acestuia, îndreptată iniţial la adresa fiicei lor.

După ce am intrat între ei, când dorea s-o pocnească, m-a trântit la pământ şi mi-a frânt coşul pieptului într-o fracţiune, cu genunchiul. Am mers de una singură până la spital, când n-am mai putut suporta durerea, după câteva zile de la incident – şi de acolo am venit aici, la I.M.L”, a declarat femeia.

Se pare că bărbatul a vrut să-şi pedepsească fiica pentru că ar fi intrat într-un anturaj destul de dubios de tineri, dintr-un sat înveciant, Codor, lucru care l-a scos din minţi pe acesta.

Poliţiştii s-au sesizat şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Femeia a fost îndrumată să depună plângere şi să efectueze demersuri în vederea obţinerii  unui certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite, a declarat despre acest caz, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Citește mai multe detalii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER