Conectează-te cu noi

Eveniment

IMAGINI ȘOCANTE la Dej! Persoane de etnie romă, act de cruzime împotriva a doi câini – VIDEO

Publicat acum

pe

Cruzime fără margini la Dej. Mai multe persoane de etnie romă au aruncat doi câini într-o baltă, ca pe două bucăți de lemn.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineața, în spatele unei benzinării de pe strada Vâlcele din Dej, totul fiind filmat de un martor. În imagini se poate observa cum mai multe persoane de etnie romă care își duc veacul prin zonă iau câinii de picioare și îi aruncă la câțiva metri în aer, aceștia aterizând ulterior într-o baltă. Autorii acestui act de cruzime par să nu le pese nici de scheunatul de durere al câinilor și nici de faptul că sunt filmați. Mai mult decât atât, pe imagini se poate observa că nici măcar la rugămintea martorilor, tinerii de etnie romă nu se opresc.

Asociația „Anima Pro Terra” Dej s-a declarat șocată de cele petrecute. Doi reprezentanți ai acesteia s-au deplasat în zonă, unde au găsit mai multe persoane de etnie romă care locuiau într-un cort improvizat, alături de mai mulți câini și pui de pisică. Cerându-le explicații pentru comportamentul deviant, tinerii romi au declarat cu seninătate că își doreau doar să-i scalde pentru a se răcori. Asociația de protecție a animalelor le-au preluat pe cele două cățele în vârstă de aproximativ 4 luni. Acestea urmează să fie deparazitate și ulterior vor fi date spre adopție.

Tot de la fața locului a fost luată și o altă cățea care, după ce va fi sterilizată, va fi înapoiată proprietarilor. Reprezentanții asociației au declarat însă că stăpânii vor fi supravegheați pentru a observa dacă patrupedul va fi crescut în condiții decente.

De asemenea, puii de pisică care au fost găsiți la fața locului au ajuns tot în custodia celor de la Asociația „Anima Pro Terra” Dej. Aceștia urmează să fie crescuți de voluntari și oferiți în cele din urmă spre adopție.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER