Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat de lângă Gherla, aflat pe lista MOST WANTED, prins de polițiști în Turcia

Publicat acum

pe

loading...

Un bărbat originar din Aluniș, de lângă Gherla, care se afla pe lista ”Most Wanted” pentru tentativă de omor, a fost prins în Turcia.

Ioan Bolfa, care se afla pe lista “Most Wanted”, a fost adus în ţară din Turcia pentru a executa pedeapsa de opt ani de închisoare primită în 2001 pentru tentativă de omor, după ce a tăiat o persoană cu un cuţit, în urma unui conflict spontan.

Poliţia Română a anunţat, astăzi, că o escortă de la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională a preluat, în 28 aprilie, din Istanbul – Turcia şi a adus în ţară un român în vârstă de 59 de ani, urmărit internaţional, care era pe lista „Most Wanted”, pentru tentativă la omor. Acesta era căutat de peste 16 ani.

„Pe numele acestuia, Tribunalul Hunedoara a emis, în anul 2001, un mandat de condamnare la pedeapsa de 8 ani închisoare pentru tentativă la omor. În fapt, instanţa de judecată a reţinut în sarcina bărbatului că, la data de 2 iunie 1998, l-a agresat cu un obiect contondent pe un alt bărbat, cauzându-i leziuni ce i-au pus viaţa în pericol”, a precizat Poliţia Română.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul adus în ţară este Ioan Bolfa, născut în comuna clujeană Aluniş, de lângă Gherla, care avea ultimul domiciliu în judeţul Hunedoara.

După mai mulţi ani în care nu a fost găsit, numele acestuia a fost trecut pe lista celor mai căutaţi infractori.

Acesta a fost condamnat pentru că în, în urma unui conflict spontan, a tăiat o persoană cu un cuţit, în zona abdomenului. Ioan Bolfa a fost trimis în judecată în iunie 1999 şi condamnat definitiv în octombrie 2001, potrivit surselor judiciare.

Poliţia Română a precizat că bărbatul a fost inclus în mai multe operaţiuni globale de Infra Red ale Interpol de capturare a celor care se sustrag punerii în aplicare a mandatelor internaţionale.

Sursă: News.ro

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER