Conectează-te cu noi

Eveniment

Sprijin financiar pentru familia din Dej a cărei casă a fost mistuită de flăcări – VIDEO

Publicat acum

pe

loading...

Familia din Dej a cărei casă a fost distrusă de flăcări în urma unui incendiu izbucnit în 3 aprilie va fi sprijinită de municipalitate, decizia fiind luată de Consiliul Local.

Joi, consilierii locali din Dej, întruniți în cadrul unei ședințe ordinare pe luna aprilie, au aprobat un proiect de hotărâre care viza acordarea unui sprijin financiar de urgență pentru familia din Dej a cărei casă, de pe strada Pepineriei, a fost cuprinsă de flăcări la începutul acestei luni.

Vă reamintim, pe 3 aprilie, un incendiu violent a izbucnit la un imobil situat pe strada Pepineriei din Dej. Mansarda unei case s-a făcut scrum în doar câteva minute. Din păcate, în ciuda intervenției pompierilor deplasați de urgență la fața locului, flăcările au distrus în totalitate mansarda din lemn a imobilului, pagubele materiale fiind uriașe. Detalii și IMAGINI FOTO/VIDEO AICI.

În cadrul ședinței Consiliului Local Dej, aleșii au aprobat un proiect de hotărâre prin care a fost acordată (sprijin financiar) suma de 15.000 de lei familiei de pe strada Pepineriei.

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii locali prezenți la ședință.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER