Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU VIOLENT la o locuință din Dej! Mansarda unei case s-a făcut SCRUM – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un incendiu violent a izbucnit în această după-amiază, în jurul orei 15, la un imobil situat pe strada Pepineriei din Dej. Mansarda unei case s-a făcut scrum în doar câteva minute.

Alarma a fost dată de o poștășiță aflată în timpul serviciului. Aceasta a văzut flăcări uriașe ieșind din mansarda unei case și a sunat la 112 pentru a cere ajutor. ”Eram la blocul de vizavi, puneam scrisorile… Pur și simplu am sunat și au și venit pompierii. Eram în scară, am auzit zgomot, pușcături… Când am ieșit afara ardea…”, a explicat aceasta.

Vecinii, speriați de flăcările înalte de câțiva metri și de fumul gros vizibil de la câțiva kilometri, au sărit în ajutor și au încercat să țină vâlvătaia sub control până la sosirea echipajelor de intervenție. Din fericire, proprietarii imobilului au reușit să iasă la timp și să se salveze.

”Erau flăcări destul de mari. Suntem vecini… Soțul a văzut fumul, a auzit pușcături… am gândit că a luat foc casa lui vecinul”, a declarat o femeie care locuiește în imediata apropiere.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță, dar și polițiștii. Pompierii au acționat prompt, mai ales că în imediata apropiere se afla o școală și exista pericolul ca flăcările să se extindă și la aceasta.

”Nu pot să îmi dau seama de la ce a pornit (n.r. – incendiul). Stăteam în bucătărie și am auzit pocnituri. Când am ieșit erau flăcări mari… ”, a povestit un bărbat.

Din păcate, în ciuda intervenției pompierilor, flăcările au distrus în totalitate mansarda din lemn a imobilului, pagubele materiale fiind uriașe. Pe durata intervenției, energia electrică a fost sistată în zonă.

Pompierii, împreună cu oamenii legii, urmează acum să stabilească cauzele exacte ale izbucnirii incendiului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER