Conectează-te cu noi

....

Eveniment

PANICĂ în această dimineață la Dej! Un MISTREȚ a ajuns la doi pași de centrul orașului – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Un mistreț a ajuns astăzi în curtea unei familii din Dej, care a solicitat imediat sprijinul autorităților.

....

Panică în această dimineață, la doi pași de centrul municipiului Dej, în apropierea intersecției străzilor Țibleșului cu Eroilor, după ce un mistreț și-a făcut apariția în zonă. Cei care s-au trezit cu animalul în curte au sunat speriați la 112, iar Poliția Locală, Jandarmeria, o echipă de vânători, dar și o asociație care luptă pentru protecția animalelor, l-au urmarit, în încercarea de a-l captura.

Nu se știe cum a ajuns fiara sălbatică atât de aproape de centrul municipiului Dej, o variantă luată în calcul de autorități fiind cea în care animalul, speriat probabil, a coborât din pădure, a urmat cursul râului Valea Salcă, ajungând ulterior în curtea familiei din Dej.

După ce s-au chinuit zeci de minute să-l captureze, vânătorii au luat în calcul inclusiv împușcarea acestuia, pentru a nu produce vătămări corporale celor care ar fi dat nas în nas cu fiara.

În cele din urmă, operațiunea s-a încheiat cu succes, animalul a fost prins, iar vânătorii l-au urcat într-o mașină de teren. Potrivit acestora, mistrețul urmează să fie eliberat într-o pădure din apropierea localității Șigău.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER