Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Împănatul boului”, în duminica de Rusalii, la Mănăstirea

Publicat acum

pe

An de an, în duminica de Rusalii, în localitatea Mănăstirea, comuna Mica, fetele nemăritate participă la ”Împănatul boului”. 

”Cu mare bucurie vă invităm în data de 12 iunie, de Rusalii, într-o zi de mare însemnătate pentru toți creștinii, la Sărbătoarea “Împănatul boului” , care va avea loc la Mănăstirea. După mai bine de 2 ani, perioadă în care, din cauza pandemiei, nu am avut posibilitatea de a duce tradiția locului mai departe, iată că tinerii din localitatea Mănăstirea s-au organizat și se pregătesc pentru acest frumos eveniment care ne-a lipsit tuturor.

Primăria Comunei Mica și Consiliul Local Mica au susținut și vor susține mereu tradițiile noastre, deoarece acest lucru ne definește identitatea noastră, a acestui loc, iar obiceiurile transmise din generație în generație trebuie respectate și duse mai departe. Vă așteptăm cu mult drag să petrecem împreună o zi minunată de Rusalii, să fim recunoscători că suntem sănătoși și putem să ne bucurăm împreună de această zi specială și de acest eveniment de suflet pentru locuitorii comunei Mica”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

PROGRAM:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER