Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Inaugurare la CNAM Dej: laborator de chimie renovat la standarde europene – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

laborator chimie CNAM (1)

Astăzi s-a inaugurat la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej laboratorul de chimie proaspăt renovat de conducerea instituției de învățământ.

....

Începând de astăzi, elevii care studiază la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej au parte de un laborator de chimie nou-nouț, proaspăt renovat, aflat la subsolul instituției de învățământ. La inaugurarea laboratorului au participat, cu începere de la ora 12, directorul colegiului, Axinte Bob și viceprimarul Dejului.

”Astăzi ne-am întâlnit la un alt moment festiv din școala noastră. Ne-am obișnuit ca în ultimii ani să tot serbăm și să tăiem panglici pentru câte ceva. Într-o instituție atât de mare și atât de serioasă trebuie mereu să se întâmple evenimente. […] Azi inaugurăm noul laborator de chimie sau mai bine zis vechiul laborator de chimie pe care l-am renovat și arată exact așa cum trebuie, după standarde europene. Banii aceștia au fost obținuți cu multă trudă de școala noastră; este făcut mai mult din venituri proprii și câteva sponsorizări”, a declarat Axinte Bob, directorul CNAM Dej.

Cu această ocazie, Axinte Bob le-a reamintit elevilor că ”Gheoghe Spacu”, cel mai mare concurs de chimie din Transilvania, se desfășoară anual în instituția patronată spiritual este Andrei Mureșanu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER