Conectează-te cu noi

Administraţie

INAUGURARE: Locuri de cazare IEFTINE la Parcul Balnear Toroc din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Inaugurare camere Parc Balnear Toroc (1)

Primăria Municipiului Dej a marcat în această după-amiază finalizarea lucrărilor de amenajare a camerelor de cazare de la Parcul Balnear Toroc, azi având loc și inaugurarea lor.

Investiţia în valoare de aproximativ 244.000 lei a fost demarată în cursul anului trecut prin realizarea proiectului, iar ulterior au fost începute lucrările.

S-au asigurat utilităţile, s-a compartimentat spaţiul care acum are un salon de zi în suprafaţă de 40 metri pătrați cu toate dotările, logistica necesară servirii mesei şi televizor. Au fost amenajate 6 camere de cazare, fiecare cu suprafaţa de 23 metri pătrați, dotate cu baie proprie, sistem de climatizare şi încălzire individual, SMART-TV, reţea Wi-Fi, cablu TV, dar și mobilier.

Din camera de zi turiştii au acces direct prin scara interioară în pavilionul central sau au acces direct în bază prin scara exterioară.

Potrivit primarului Morar Costan, costul pentru închirierea unei camere va fi de 90 de lei/zi cu mic dejun inclus, iar de acești bani, cei cazați au parte și de acces gratuit în incinta Parcului Balnear Toroc, atât la bazinul interior, cât și la cele exterioare.

Inaugurarea a fost făcută astăzi, în jurul orei 17, imediat după ședința ordinară a Consiliului Local Dej, la acest eveniment fiind invitați toți aleșii locali din Dej, angajați ai Primăriei Municipiului Dej, dar și reprezentanți ai mass-media locală.

CLICK AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER