Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU în Dej! Două vehicule au fost cuprinse de FLĂCĂRI

Publicat acum

pe

Un incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 09:30, la un camion aflat pe Platforma Industrială Nord, în incinta unei societăți comerciale situate pe amplasamentul fostului Combinat de Celuloză și Hârtie Dej.

Potrivit primelor informații, la nivelul cabinei unui camion aflat în incinta fostului Combinat de Celuloză și Hârtie Dej a început să iasă foc. Câțiva martori, alertați de fumul des, au sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutor pentru stingerea vâlvătăii. Din păcate, incendiul s-a extins și la un utilaj parcat în imediata apropiere.

Mai multe persoane au dat dovadă de spirit civic și au întins o mână de ajutor până la sosirea pompierilor, acestea folosind mai multe stingătoare în incercarea de a ține flăcările sub control.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii serviciului privat Vasrom, dar și polițiștii.

După o luptă cu flăcările timp de aproximativ o jumătate de oră pompierii dejeni au reușit să lichideze incendiul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt destul de însemnate. Cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unui scurt-circuit la bateriile camionului.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER