Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU la o casă din Gherla. Un bărbat și o femeie, evacuați de pompierii din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un incendiu a izbucnit, azi-dimineață, la o casă de pe strada Dragoș Vodă din municipiul Gherla.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentelor Dej și 1 Cluj-Napoca, cu două autospeciale pentru stins incendii, o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Punctul de Lucru Gherla. Prima intervenție a fost asigurată cu două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al Primăriei Municipiului Gherla.

”Au fost evacuate din casă două persoane, un bărbat și o femeie, care se aflau în atac de panică și care au fost consultate de către echipajul SMURD. Nu s-a impus transportul la spital. În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, incendiul cuprinsese parterul, etajul și acoperișul casei de locuit cu o suprafață de aproximativ 200 mp. Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cercetările preliminare au arătat că cel mai probabil incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului”, a informat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER