Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Începe Festivalul de educație nonformală 2018! Elev din Dej, acceptat la atelierul „Teatru prin improvizație”

Publicat acum

pe

Un elev din Dej participă la Festivalul de educație nonformală 2018, ce se desfășoară la Baia Mare. Acesta a fost acceptat la atelierul „Teatru prin improvizație”.

Anul acesta, Baia Mare este Capitala tineretului din România. În acest sens, în perioada 8-13 august se desfășoară Festivalul de educație nonformala 2018. Din Dej participa Bogdan Hosu, elev la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, acceptat la atelierul „Teatru prin improvizatie”. La acest eveniment sunt asteptați 125 tineri și lucrători cu tinerii din toată țara.

Ideea este simplă: aceea de a aduce în același loc oameni care au experiență de lucru cu metode interactive și participative și de a îi pune în contact cu alți oameni cu interese similare, “susceptibili de a prinde repede virusul”. Împreună, acești vor crea o serie de reprezentații care vor fi susținute în comunitate. În felul acesta comunitatea este expusă și înțelege mai bine puterea învățării nonformale, iar participanții vor trece printr-un process de învățare accelerată care le va permite ulterior să le aplice sau replice în comunitatile lor”, anunță organizatorii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER