Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Incident revoltător! Anchetă declanșată la Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, după ce o supraveghetoare a lovit o elevă – VIDEO

Publicat acum

pe

Liceul pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca a declanşat luni o anchetă, după ce pe Facebook a apărut un filmuleţ cu o supraveghetoare de noapte care loveşte o elevă, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Cluj, Amalia Gurzău, a declarat pentru sursa citată că la liceu a avut loc o altercaţie între două eleve, iar supraveghetoarea de noapte a încercat să le despartă.

În cadrul Liceului pentru Deficienţi de Auz se verifică situaţia creată, este o anchetă, s-a format o comisie de verificare a incidentului. Din primele informaţii a fost o altercaţie între două eleve ale liceului, iar supraveghetoarea de noapte a încercat să intervină şi să le despartă. Nu există urmări de agresiuni fizice sau aspecte care să pună în pericol integritatea fizică sau psihică a vreuneia dintre cele două eleve”, a spus Gurzău.

Rezultatul comisiei de anchetă va fi trimis şi ISJ Cluj.

Pe Facebook a fost postat duminică seara un filmuleţ cu incidentul de la liceu.

Incident întâmplat la Şcoala pentru deficienţi de auz Cluj-Napoca! Un pedagog loveşte un elev. Elev încadrat în internatul şcolii, incidentul s-a întâmplat în acest weekend. Vi se pare normal?”, se arată în postare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER