Conectează-te cu noi

Eveniment

Incidența cazurilor de COVID-19 în Dej se apropie de 1 – VIDEO

Publicat acum

pe

Prefectul Mircea Abrudean a vorbit astăzi despre situația epidemiologică la nivelul județului Cluj și a menționat că în Dej incidența cazurilor COVID-19 este în creștere.

”Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt stabile la Gherla. Numărul cazurilor pozitive este încă mic, raportat la populație. Observăm o creștere a pozitivilor în municipiul Dej, care se apropie de indicatorul 1. În rest, Cluj-Napoca este la 0,6 rata incidenței, județul Cluj este în continuare la 0,6”, a declarat, astăzi, prefectul Mircea Abrudean (min. 05:35 pe video).

Având în vedere ca rata incidenței cazurilor de COVID-19 se calculează la o mie de locuitori, asta înseamnă că în municipiul Dej s-au confirmat aproape 30 de cazuri COVID-19 în ultimele două săptămâni. Din informațiile noastre, cele mai multe dintre cazuri nu au legătură între ele.

ACTUALIZARE: Conform unor surse Dej24.ro, incidența în Dej este 0,92!

Vă reamintim, pe 7 septembrie, autoritățile comunicau că municipiul Dej are o incidență de 0,32 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile. 

Tot azi, prefectul Clujului a anunțat că există un focar activ la un centru de vârstnici din comuna Apahida (unde 48 de persoane au fost confirmate). Totodată, o fabrică din Gherla și-a suspendat activitatea, după ce 18 angajați au fost confirmați pozitiv.

Vezi toate declarațiile făcute de prefectul Mircea Abrudean în MATERIALUL VIDEO de mai jos:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER