Conectează-te cu noi

Eveniment

INCONȘTIENȚĂ în Mica – Cai lăsați liberi pe șosea. Șoferii, ÎN PERICOL – VIDEO

Publicat acum

pe

....

cai-liberi-mica-1

Inconștiența unor localnici din Mica s-ar putea solda cu o tragedie, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu trei ani, atunci când un cal lăsat liber a sărit în fața unei mașini, iar două femei și-au pierdut viața.

....

Un conducător auto, cititor Dej24.ro, ne-a sesizat că doi cai nesupravegheați – legați la picioare – se află pe partea carosabilă, în localitatea Mica, iar cum vizibilitatea în zonă este redusă, în orice clipă s-ar putea produce o tragedie. O tragedie asemănătoare cu cea din octombrie 2013, atunci când o mireasă şi naşa ei au murit într-un accident petrecut la ieșire din localitatea Nireș, tot în comuna Mica. Nuntaşii furaseră mireasa şi se îndreptau spre un local din Dej, numai că un cal lăsat liber a sărit chiar în faţa maşinii în care se aflau cele două femei.

Nașa, care se afla pe bancheta din spate a murit pe loc, iar mireasa, rănită grav, și-a găsit sfârșitul ulterior. Impactul a fost violent, accidentul soldându-se și cu decesul cabalinei şi avarierea autoturismului.

”Cu ocazia cercetării împrejurărilor în care s-a produs accidentul, poliţiştii au stabilit că vinovat este C. V., acesta lăsând cabalina nesupravegheată pe timpul nopţii, bărbatul încălcând regula de circulaţie privind supravegherea animalelor pe partea carosabilă, declarat în octombrie 2013, Adriana Vornicu, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Pentru aceeași fapta ar putea fi cercetat și proprietarul celor doi cai lăsați liberi în Mica. Polițiștii au fost sesizați în legătura cu existența animalelor pe DJ 172F și urmează să stabilească cui aparțin și de ce aceastea au fost lăsate nesupravegheate, punând astfel în pericol viața șoferilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER